Logistieke oplossingen met duidelijke meerwaarde

U moet steeds sneller leveren, meer en kleinere orders verwerken. Ondertussen vragen uw klanten steeds meer “value added services” en “just-in-time” leveringen. Dit vraagt om een goede advisering en uitvoering m.b.t. het totale logistieke proces.
VC Europe is een onderneming met een grote slagkracht. Wij weten dat een efficiënte doorstroming van goederen de continuïteit waarborgt van uw onderneming. Van een stipte herbevoorrading tot een juiste levering aan uw klanten. Correcte gegevens, kwaliteit en vlotte tracking & tracing zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze logistieke faciliteiten zijn modern geoutilleerd met meerdere laad en los docks, palletstellingen, palletwikkelaars etc., zodat snel en efficiënt aan al uw specifieke wensen kan worden voldaan. Desgewenst kan het complete voorraadbeheer in onze handen worden gegeven. Daarnaast zijn wij in staat om diverse handelingen aan uw producten te verzorgen. Te denken valt hierbij aan het palletiseren, het geschikt maken voor de Nederlandse of buitenlandse markt, het klein verpakken, het toevoegen van gebruiksaanwijzingen, assembleren, ompakken of andere handelingen.

VC Europe biedt opdrachtgevers alle logistieke oplossingen voor distributie en warehousing. Wij leveren oplossingen rekeninghoudend met de eigenheid van uw processen en activiteiten. VC Europe ondersteunt uw bestaande en toekomstige goederenstromen en adviseert u over capaciteit, tussenopslag, transfertijden, milieu aspecten en kosten.

Uw logistieke partner die u meer biedt!

  • Stipte begeleiding van uw product
  • Ervaren en gespecialiseerde medewerkers
  • Dagelijkse diensten