Partner met een duidelijke visie.

VC Europe is een internationaal opererend expeditiebedrijf dat een ruime verscheidenheid aan goederen vervoert. Flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid zijn termen die bij VC Europe zeer hoog in het vaandel staan.

Een goede en strakke planning zorgt ervoor dat uw goederen op het juiste tijdstip op de juiste plaats worden afgeleverd.
Deze kwaliteit maakt dat onze klanten al vele jaren met ons samenwerken. Hieruit blijkt dat wij bij VC Europe het vertrouwen dagelijks waar maken.
VC Europe is sterk in het ontwikkelen en aanbieden van complete logistieke oplossingen. Niet alleen de kosten maar ook het milieu wordt daarbij niet uit het oog verloren. Hierbij maken wij gebruik van alle mogelijke transportmodaliteiten: wegtransport, railtransport, luchtvaart, scheepvaart of een combinatie daarvan. Dit zowel voor complete- als deelzendingen.
Doordat wij al deze transportmodaliteiten aan kunnen bieden, zijn onze klanten gegarandeerd van tailormade oplossingen. Deze oplossingen leveren u vele voordelen op het gebied van tijd, kosten en milieu. One-stop shopping waarbij leveringen tot 28 ton per shipment mogelijk zijn alsmede cabbotage (binnenlands vervoer in het buitenland).
VC Europe kan overigens meer doen dan uw produkt alleen vervoeren. We hebben namelijk ook de beschikking over ruime op- en overslag faciliteiten.